نحوه اضافه کردن دامنه(اد دامین) در سی پنل

آموزش ایجاد دامنه اضافه در هاست سی پنل

در این مقاله ی آموزشی قصد داریم شما رو با یکی از ویژگی های بسیار کاربردی و جالب هاست سی پنل  آشنا کنیم که برای افرادی که میخوان چند سایت رو روی یک هاست بالا بیارن و میزبانی کنن خیلی مهمه ، شاید ذهنتون مشعول این شده باشه که بین ادان دامین ، ساب دامین و پارک دامین چه تفاوتی هست؟ ما در آموزش قبلی به این مسئله پرداختیم که میتونید مشاهده کنید و اطلاعاتتون رو ببرید بالا. addon domain یا دامنه ی اضافه ، قابلیتیه که میتونید با استفاده از اون چند تا سایت رو روی یک هاست داشته باشید.  زمانیکه شما یک سرویس هاست سی پنل تهیه می کنین به صورت پیشفرض به دامنه ی اصلی سرویس متصله و و اگه دامنه های دیگه ای رو در هاست addon یا اضافه کنید، به تعداد اون دامنه ها می تونید سایت های مجزا ایجاد و میزبانی کنین و تمامی فایل ها و محتویات هر سایت نیز مجزا و در پوشه های مخصوص به خود هستن. خیلیا ادان دامین رو با پارک دومین اشتباه میگیرن ولی باید بدونین دامنه ای که پارک میشه روی یه هاست محتویات همون دامنه ی اصلی رو نشون میده ولی دامنه ای که addon میشه محتوای مجزایی داره و هیچ ارتباطی با دامنه ی اصلی هاست نداره. ما در های تکنو در تمامی پلن های هاستینگ خود قابلیت addon domain  رو ارائه کردیم ولی در هر پکیجی متفاوته مثلا برای هاست ویژه فرهنگیان و دانش آموزان شما 1 ادان دامین دارید و برای دیگر پلن ها و سرویس این عدد متغیر هست، پس به تعداد addon domain ها در هنگام خرید هاست بر روی پکیج ها دقت کنین تا مطابق با نیازتون بتونید از امکانات addon domain هاست cpanel خودتون استفاده کنین.

نحوه ایجاد ادان دامین در سی پنل

پس به صورت کلی می تونیم بگیم اگه شما 2 عدد ادان دامین روی هاست خود داشته باشید همراه با دامنه ی اصلی هاستتون می تونید 3 سایت مختلف بر روی یک هاست راه اندازی کنین، زمانیکه از قابلیت دامنه ی اضافی بر روی هاست سی پنل استفاده می کنین ابتدا باید اونو بر روی هاست اضافه کنین که در ادامه روش انجام این کار رو بهتون آموزش خواهیم داد و پس از اینکه دامنه ی مورد نظرتون رو به هاست اضافه کردید، برای این دامنه ی جدید یک پوشه ای در بخش مدیریت فایل ها و در مسیر public_html با نام همون دامنه برای مثال به این صورت example.com ایجاد میشه که می تونید فایل های مربوط به این دامنه رو در این پوشه بارگزاری کنین. وقتی دامنه add بشه داخل هاست ، علاوه بر ایجاد پوشه در public_html ، همچنین sub domain  مربوط به این دامنه هم داخل هاستتون ایجاد میشه و به صورت های زیر در دسترس خواهد بود:

اگر فرض کنیم دامنه ی اصلی ما example.com باشه و دامنه ی addon ما test.com باشه ، این دامنه به صورت های زیر در دسترس هست:

  • Test.example.com
  • Example.com/test
  • Test.com

جهت اضافه کردن یک دامنه بعنوان addon domain در هاست سی پنل می تونید مراحل زیر رو پیش ببرید. اگر نمیدونین که از کجا باید وارد سی پنل بشید این آموزش رو دنبال کنید: راه های ورود به کنترل پنل هاست سی پنل

قبل از هر چیزی باید به این نکته توجه داشته باشین که اگه دامنه ای میخواید به عنوان addon به هاستتون اضافه کنین باید ابتدا dns های اون هاست یا سرور مربوطه رو بر روی دامنه تنظیم کرده باشید. بعد از اینکه dns های صحیح هاست بر روی دامنه ی شما تنظیم شد می تونید مراحل زیر رو شروع کنین:

وارد مدیریت سی پنل بشید.

  1. از قسمت Doamins بر روی گزینه Addon Domains کلیک کنین.اد کردن دامنه در سی پنل
  2.  در این مرحله از قسمت Create an Addon Domain موارد زیر رو تکمیل کنین:
    • New Domain Name: نام دامنه مورد نظرتون رو در این قسمت وارد کنین.
    • Subdomain: با کلیک در این قسمت ، به صورت اتوماتیک مقادیر لازم قرار می گیرن.
    • Document Root: این قسمت هم به صورت اتوماتیک ایجاد میشه.
    • گزینه Create an FTP Account associated Width This Addon Domain برای addon domain جدید اکانت FTP ایجاد میکنه. با انتخاب این گزینه دسترسی به addon domain از طریق اکانت FTP نیازمند ورود رمز عبور هست.

    با انتخاب تیک این گزینه،  3 گزینه زیر ظاهر میشه:

    • FTP Username: این گزینه برای ایجاد نام کاربری اکانت FTP شما هستش. این فیلد نیز به صورت اتوماتیک مقدار دهی میشه.
    • Password: رمز عبور لازم جهت اکانت FTP هست.
    • Password(again): در این قسمت باید رمز عبور رو مجدد وارد کنین.
    • Strength: رنگی که در این نوارنشان داده میشه میزان قابلیت اطمینان و قوی بودن رمز عبور انتخابی شما رو نشون میده.

    همچنین می تونید از دکمه Password Generator برای ایجاد یک پسورد بسیار قوی استفاده کنین.

    1. در مرحله آخر روی دکمه ی Add Domain کلیک کنین .مراحل ایجاد addon domain جدید ما تمام شد.اد کردن دامنه در سی پنل

بخاطر داشته باشید که عملیات مدیریت فایل های این دامنه در مسیر public_html/example-hitechno.ir انجام میشه و در ابتدا باید dns های دامنه خود رو مطابق با dns های هاست خود تنظیم کنین و سپس ادامه مراحل رو طی کنین.

نکته مهم : اگر از دامنه های ملی مانند ir. استفاده می کنید و تازه dns این دامنه رو بر روی هاست جدید ست کردین و میخواین اون رو ادان دامین کنید، ممکنه سی پنل بهتون ارور بده که dns های این دامنه اشتباه هستند و قابلیت ادان کردن این دامنه وجود نداره، برای همین چون ست شدن dns دامنه های ملی ir. کمی زمان میبره، ابتدا dns های دامنه خود را به صورت صحیح بر روی هاستی که میخواهید روی اون ادان دامین انجام دهید ست کنید و سپس بعد از 12 ساعت نسبت به ادان دامین کردن اقدام کنید، اگر هم از دامنه های بین المللی مانند com. استفاده می کنید سعی کنید 2 ساعت بعد از تغییر dns دامنه نسبت به انجام عملیات ادان دامین اقدام کنید.

فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × چهار =